Privacy Statement

Persoonsgegevens

Maak je gebruik van mijn webshop Jipps kinderstoffen dan verstrek je mij een aantal persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor een correcte bedrijfsadministratie. Daartoe verwerk ik jouw volgende persoonsgegevens:

Voor- en achternaam;

Adresgegevens;

Telefoonnummer (optioneel);

E-mailadres.

Waarom vraag ik  jouw persoonsgegevens?

Ik verwerk jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Afhandelen van facturen en betalingen;

Leveren van producten;

Verzenden van nieuwsbrieven;

Vanwege de wettelijke verplichting.

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief, deze wordt verzonden via MailChimp. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze webshop. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden.

Bewaartermijn

Jipps zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk. De bewaartermijn is maximaal twee jaar, tenzij een wettelijke verplichting een andere bewaartermijn voorschrijft.

Delen van gegevens

Jipps verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk wordt geacht voor de onbelemmerde uitvoering van de dienstverlening of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Jouw gegevens worden gedeeld met de volgende organisaties:

Mijn Webwinkel, voor afhandelen van bestellingen en facturen,

Sisow, voor afhandelen van betalingen,

Paypal, voor afhandelen van betalingen,

MailChimp, voor verzenden van nieuwsbrieven,

Belastingdienst, vanwege een wettelijke plicht.

Cookies en websitegebruik

De webdiensten van Jipps gebruiken uitsluitend technische en functionele cookies. Daarnaast worden anonieme statistieken bijgehouden over het gebruik van de webdiensten. Een “cookie” is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan mijn websites wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor een correcte en onbelemmerde werking van de website. Je kunt je afmelden voor deze cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Dit kan echter gevolgen hebben voor de wijze waarop mijn website op jouw scherm verschijnt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@jipps.nl.

Jipps neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wanneer het vermoeden bestaat dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik van door mij vastgelegde gegevens, neem dan contact op via info@jipps.nl

Opmerkingen of klachten? Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar jij gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

 Contactgegevens Jipps Dijkstraat 33 2675 AV Honselersdijk info@jipps.nl 06-19550226

 

Verzendkosten
© 2012 - 2021 www.jipps.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel